O victorie categorică a băieților noștri, care s-au mobilizat exemplar și au reușit să câștige o partidă extrem de importanta.

În minutul 20, dupa o schimbare de direcție a lui Farcaș Antonio, mingea ajunsa în marginea careului, este șutată cu sete in plasa laterală de către Benito Jitaru, care deblochează scorul.

În min 25, același Benito este faultat în careu, iar Vârful nostru, Grosu Sabin, reprofilat fundaș în acesta partidă, înscrie fără prea mari emoții de la 11 metri. În minutul 40, după un corner executat în exterior, lovitura de cap a lui Marius Farcaș este respinsă de portarul advers, direct în bocancul căpitanului Cochior Marius care înscrie, probabil, cel mai simplu gol.

Cu câteva minute inainte de finalul primei reprize, după o încercare de foarfecă a lui Benito, mingea ajunge în marginea careului de 16 metri, de unde Gabi Horvat șutează direct sub bara transversală, fără nicio șansă pentru portarul advers.

Întrați la pauza cu un avantaj considerabil, băieții noștri se vad învinși pentru prima dată în minutul 55, dupa o lovitură de cap în urma unui corner.

Repriza a doua nu aduce nimic notabil, până în minutul 88, când Istrate Ștefan, intrat de doar doua minute între buturile noastre, în locul lui Marius Craciun, care a făcut o partidă solidă, se vede în fața unei lovituri de pedeapsă: mingea șutată cu putere din Penalty, în partea dreaptă a porții, este respinsă de Istrate, iar după un contraatac ca la manual dus de juniorul Antonio Farcaș, mingea centrată de acesta, ajunge la Paul Andrei, care la prima atingere de balon reușește să împingă mingea în plasă.

Meciul se încheie cu victoria echipei noastre, cu acceași diferența cu care a fost înfrântă în tur, la Moinești

Felicitări ambelor echipe și mult succes pe viitor.

Ne vedem etapa viitoare, tot la Faraoani, împotriva prietenilor noștri rivali de la ACS Viitorul Nicolae Bălcescu, cel mai probabil sâmbătă după-amiaza, dar vom anunța concret, intr-o postare ulterioară!

Hai, C.S. Faraoani! 💛🖤

Sursa: CS Faraoani