Astazi, 03.07.2022, ne-am deplasat la Dămienești, pentru a disputa un amical împotriva nou – infiintatei AS Dămienești. A fost un meci frumos, pe contre, pe care l-am controlat de la un căpăt la celălalt. Am inceput partida in următoarea formula : Sandu A – Tancau T, Ardei B, Sabau F, Duma C – Cochior R, Francu C, Chereches D, Helciug D – Chereches I, Sabau D.

Chiar daca nu am avut la dispozitie intregul lot, cei prezenti au reusit sa faca un meci excelent si sa ne aduca victoria.

Dupa cateva ocazii de ambele parti, deschidem scorul in minutul 10 prin nou venitul Sabau Daniel, care il executa pe portarul advers de la aproximativ 20 de metri. Inaintea pauzei ne majoram scorul prin cel mai tanar jucator al echipei, Cochior R, care astfel reuseste si primul sau gol. Se face 0-3 imediat dupa pauza, dupa un sut in forta al lui Chereches I. Zece minute mai tarziu Helciug D. inscrie si el cu un sut la coltul scurt. Pe fondul relaxarii, gazdele reduc din diferenta din penalty. Se face 2-4 dupa o greseala in apararea noastra.

Felicitam echipa gazda pentru jocul de astazi si le multumim pe aceasta cale de invitatia de a disputa acest amical.

SURSA : C.S FARAOANI