Etapa 1,grupă, Cupa României – reușim să învingem categoric o echipă foarte arțăgosă, care nu a reușit să ne pună nicio problemă. A fost o partidă pe care baietii noștri au tratat-o exemplar, dăruindu-se și luptând pentru fiecare minge. După ce zilele trecute le-am ,,furat” afișul de prezentare al partidei, astăzi am reușit sa le furăm și cele trei puncte.
Deschidem scorul repede prin Farcaș M. care îl învinge la colțul lung pe Dima. Controlăm autoritar partida și ne mărim diferența prin Cherecheș D, care după un atac prelungit intră în centru și înscrie cu un șut în forță și foarte bine plasat de la aproximativ 25 de metri. După ce în prima repriza oaspeții noștri nu au contat în atac deloc, la începutul celei de a doua reprize ratează două ocazii bune prin Mateescu și Iordache. Înscriem din nou prin același Farcaș M, care inscrie după o pasă de geniu a lui Cherecheș I, o pasă caracteristică a celui mai tehnic jucător din echipă și poate chiar din seria de Bacău. Nefericitul Dima se vede din nou nevoit să scoată mingea din plasă în minutele de prelungiri, când după o lovitură liberă executată cu pământul de căpitanul echipei Cochior M, si respinsă în fața, Francu C. împinge mingea în poartă cu capul.
O partidă extrem de solidă a echipei noastre în care toți jucătorii au fost conectați 110%.

În ultima partidă din grupă, vom intalni echipa AS Rapid Bacău la Racăciuni, sâmbătă de la 13:00. Datorită rezultatelor din grupă, echipa noastră se poate califica în faza finala a seriei Bacău din Cupa României și cu un rezultat de egalitate. Mulțumim celor câtorva zeci de suporteri care au fost alături de noi și ne-au condus către victorie. 
Felicitări băieților și celor care ne susțin necondiționat în acest proiect! 

Sursa: FB Clubul Sportiv Faraoani