Obținem un punct norocos, după o partidă controlată majoritatea timpului de către echipa din Bălcescu.  Ne vedem conduși din minutul 25, când Albu I, înscrie după un șut de la marginea careului. După alte câteva ocazii ale echipei adverse, contăm în atac, dar șutul lui Francu R, se oprește în bara porții lui Bot.
Repriza a doua ne găsește în aceeași postură, necontând prea mult în atac, până în minutul 70, când lobul juniorul nostru Bocancea I, se oprește în plasa porții. După alte 10 minute, în urma unei bâlbâieli în apărarea noastră, Poancă A. înscrie cu o lovitură de cap.
Cu doua minute înainte de fluierul final, după o lovitură liberă de la jumătatea terenului, Cherecheș D. rămâne liber în partea stângă și îl execută pe portarul advers cu un șut în plasa laterală.
Felicitări băieților pentru dăruirea și efortul depus, într-o partidă în care nu am contat prea mult în ofensivă, acest punct fiind rodul determinării noastre. De asemenea, felicităm și echipa adversă pentru jocul prestat.
Mulțumim și celor câtorva zeci de suporteri care au fost alături de noi și în aceasta deplasare și au creat o atmosferă superbă. 

Sursa Facebook : Clubul Sportiv Faraoani