O partida dificilă jucata pe cel mai bun teren de fotbal din seria de Bacău, în care am reușit sa întoarcem scorul in repriza a doua, dupa un început mai dificil.

Ne vedem conduși încă din minutul 10 al partidei dupa o eroare a fundașilor noștri. Șuturile mijlocașilor noștri anunță golul lui Cherecheș D. după o fază extrem de frumoasă construită alături de fratele lui, Iosif. Ratăm ocazia desprinderii și suntem taxați în minutul 35 dupa o fază frumoasa construita de cei de la Negri, mingea ajungând în vinclul porții noastre.

Intrăm mai determinați după pauză, iar pasa filtrantă a decarului nostru, Francu C. îi lasă pe Chereches. I și Antal A. singuri cu portarul advers, acesta din urmă reușind să împingă mingea în plasa. Ne desprindem pe tabelă după o altă faza marca ,,frații Cherecheș”, Iosif găsindu-l cu o pasă frumoasa pe fratele lui, Denis, care îl execută pe portarul Chiribașa.

În minutul 70, Francu C. își trece și el numele pe lista marcatorilor, dupa un șut cu stângul, în plasa laterală, stabilind scorul final.

Felicitări băieților pentru atitudinea arătată pe teren, mai ales în repriza a doua, cand au reușit să întoarcă scorul.

Următoarea partidă va fi duminica, la Faraoani, împotriva celor din Sascut. Vă așteptăm în număr cât mai mare sa ne încurajați în obținerea celor 3 puncte.

Sursa : Facebook CS FARAOANI