Ziua de duminica, 13 August 2023, Valea Mare (com Faraoani ) a îmbrăcat straie de sărbătoare pentru cea de a doua ediție a Festivalului Folcloric “Ecouri din Vale” organizata de către Iulian Farcaș în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Faraoani.

Festivalul a început la ora 15:00 cu Parada Costumelor Populare, la care au luat parte membrii ai comunității locale cât și amsamblurile participante la eveniment .(vezi video )

Veselia, cântecul și voia bună au fost oferite de interpreți cunoscuți de muzică populară, dar și de tineri ai comunei: Sofia Vicoveanca, Mihaela Farcaș, Daniela Duma, Alexandra Antal Furtună, Denis Voicu, George Cojocărescu și Rapsozii Moldovei dirijor Vitalie Dorin .

Primăria comunei Faraoani a contribuit la organizare, alocând din bugetul local suma de 50000 de lei. (vezi aici hotărârea de consiliu local)

P.S. Cred cu tărie că taraba cu produse din carne (mici) trebuia amplasată în altă parte, pe toată durata festivalului fumul gros a obturat vizibilitatea spectatorilor, numai spun de cei care au urcat pe scena !

Galerie foto mai jos !

« de 2 »