Duminică, 16.04.2023, 15 copii din comunitatea Faraoani l-au primit pentru prima dată pe Isus Cristos, prezent în sacramentul Sfintei Împărtăşanii.
Alături de educaţia creştină primită în familie, aceşti copii au continuat pregătirea lor catehetică pentru a-l cunoaşte mai bine pe Isus Cristos, care le-a îmbogăţit viaţa.
Sosind ziua mult aşteptată, copiii îmbrăcaţi asemenea unor îngeraşi au participat cu emoţie la Sfânta Liturghie.
Momentul cel mai emoţionant al acestei sărbători a fost încredințarea pentru prima dată a Adevăratului Trup şi Sânge a lui Isus Cristos, hrana sufletelor noastre.

Părintele Felix Măriuț, în calitate de paroh al acestei comunităţi, i-a felicitat pe cei 15 copii şi familiile lor, invitându-i să-l primească cât mai des pe Isus Cristos, care îi aşteaptă în fiecare duminică să participe la Sfânta Liturghie.
De asemenea, părintele paroh a dorit să mulţumească tuturor preoţilor care prin prezenţa lor au adus bucurie în sufletele oamenilor.
Întreaga celebrare s-a încheiat cu oferirea unor daruri din partea Parohiei “Sf. Anton de Padova”, pentru cei 15 copii care au trăit cea mai frumoasă zi din viaţa lor.
Mai multe imagini de la acest eveniment puteți vedea mai jos.

« de 2 »