Locuitorii din Faraoani au sărbătorit, duminică, 15 Octombrie, Ziua Recoltei, o sărbătoare care în ultimii ani a devenit o tradiție pentru comunitate.


În cadrul Sfintei Liturghii de la ora 11, am avut bucuria de a-i avea în mijlocul nostru pe părintele, Măriuț Felix, alături de încă doi preoți invitați. Întreaga comunitate s-a unit în rugăciune de mulţumire pentru toate darurile şi binecuvântarea primite de la Dumnezeu în acest an.
Ziua s-a încheiat cum se poate mai frumos, un mic program artistic, care a avut loc pe terenul de sport din curtea oratoriului.
La desfășurarea acestuia s-au implicat atât copii, tineri, cât și adulți, prin cântece, poezii, scenete, învățături, dans și voie bună!
Printre acestea se enumeră: Povestea șoricelului, Povestea “Fetița și bunicuța”, Dansul copiilor, sceneta tinerilor și prezentarea roadelor din fiecare sector.
De altfel, am putut gusta cozonac, sarmale, mălai, fructe, băuturi din fructe. Gospodarii şi gospodinele satului au demonstrat că şi în acest an Dumnezeu ne-a binecuvântat munca şi ne-a dăruit din roadele câmpului.


A fost o sărbătoare frumoasă care a unit întreaga comunitate, iar pe aceasta cale dorim să le transmitem felicitări tuturor celor implicați!

Mai jos cateva imagini. (revenim și cu un material video)

« de 2 »