Epopeea Centrului Cultural Multifuncțional a luat sfârșit !

Prezentat în campania electorala din anul 2016 de către actualul Primar (pe vremea aceea administratorul public al Comunei Faraoani), părea ca acest proiect nu se va finaliza niciodată. Anii au trecut, investiția a tot așteptat și după mai bine de 7 ani Compania Națională de Investiții a aprobat construirea acestuia.

Utilajele și-au făcut apariția în curtea Școlii Gimnaziale Numarul 1 din Faraoani de mai bine de doua luni, dar lucrările au început într-un ritm mai lent, din cauza unei perioade cu foarte multe ploi. Acum că vremea s-a îndreptat, terenul a fost îngrădit, santierul a fost organizat, iar fundația la rândul ei a fost săpată și turnată.

Autorizația de construcție a fost acordată de către Primăria Faraoani anul trecut în luna septembrie, iar lucrările efectiv în teren au început în luna martie a acestui an (2023), având termen de execuție 24 de luni. ( Se pare ca pe panoul afișat la intrarea în șantier termenul de finalizare a lucrării este de fix 12 luni, adică martie 2024, oare sa aibă legătură cu viitoarele alegeri ? …..

Vom monitoriza lucrările în speranță ca, SC ROMCONTRUCTOR SA BACAU, în calitate de constructor,va respecta termenul, asta dacă și CNI se va tine de plățile angajate !

Mai jos regăsiți câteva imagini din șantier ! (pozele sun făcute intr-o zi nelucrătoare din afara santierului)