Final de campionat, în seria I a Ligii a IV-a a județului Bacău.

A.S. Fl. Roșie Sascut – C.S. Faraoani 1-9 ( Grosu S. ⚽️⚽️, Jitaru A. ⚽️⚽️, Antal A. ⚽️, Frâncu C. ⚽️, Farcaș M. ⚽️, Cherecheș I. ⚽️,Cherecheș D. ⚽️).

Cu o echipa decimată, gazdele au făcut tot posibilul pentru a alinia 11 jucători la startul partidei: cu greu, dar au reușit.

Partida nu a creat niciun fel de problemă, băieții noștri reușind să înscrie pe banda rulantă.

Dorim să le mulțumim suporterilor noștri, pentru că ne au susținut și în această deplasare si ne fac să ne simțim că jucăm întotdeauna acasă.

Un campionat nesperat de bun, cu rezultate mult peste așteptările noastre în care reușim sa terminam pe locul al doilea, (deși altă echipă anunța zilele trecute că s-a clasat pe locul II) înaintea unor echipe cu jucători mai experimentați sau putere financiară mai mare. Am reușit sa demonstrăm ca puterea grupului este cea mai importantă intr-o echipe. Au fost momente când nu ne-au ieșit toate cum am fi vrut, dar ÎMPREUNĂ am reușit sa depășim aceste probleme.

Dorim să mulțumim tuturor celor care au fost aproape de echipă, prin diferite moduri, care au făcut să clădim o familie frumoasă, familia C.S. Faraoani, care nu este formată doar din jucători.

Sperăm ca anul viitor să repetăm meciurile bune și rezultate de anul acesta.

Vă mulțumim! HAI, C.S. FARAOANI! 💛🖤

Sursa: CS FARAOANI