După o primă repriza albă, care ne-a adus aminte de jocul copilăriei ,,fotbal la o poarta”, în care mingea a lovit de 3 ori bara porții adverse și în alte câteva rânduri s-a încăpăținat sa intre în poartă, reușim sa înscriem abia în minutul 60 prin Farcas M. care reia din voleu, de la 11 metri. Apărarea în doua linii a adversarilor nostri mai cedeaza odata, 5 minute mai tarziu, cand portarul Istrate îl găsește excelent pe Helciug D. cu o pasă de aproximativ 60 de metri, acesta din urmă inscriind fără probleme. În minutul 70, sărbătoritul zilei, Cherecheș D, înscrie cu un șut de zile mari de la marginea careului. Scorul final este stabilit de Antal A. care îl lobeaza norocos pe portarul advers.

După partidă, jucatorii l-au felicitat pe domnul antrenor Farcas Petru pentru cei 63 de ani împliniți, pe aceasta cale multumindu-i pentru tot efortul depus și sprijinul oferit echipei.

Profităm și de pasul greșit al contracandidatei noastre din Nicolae Bălcescu și terminam turul campionatului pe podium. Multumim tuturor ce ne-au fost alături și va promitem să rămânem pe acest loc.

#EchipaMVEIGMGPP
1ACS Gauss Bacau8710311322p
2AS Filipesti8611261019p
3CS Faraoani8512181416p

Sursa: Facebook CS FARAOANI