Începem meciul excelent si reușim să deschidem scorul in minutul 5, la prima ocazie mai importantă, prin Grosu Sabin, care șutează în forță din unghi, surprinzându-l pe portarul pe Popa. Egalarea vine rapid, după un șut din interiorul careului. În minutul 20, oaspeții preiau conducerea după o lovitură de cap excelentă a lui Lupu, care se oprește în vinclul porții lui Istrate. Oaspeții ratează șansa desprinderii, dupa un sut la colțul lung, scos excelent de portarul nostru.

În minutul 35 ratăm șansa egalării, după un șut la colțul lung a lui Cherecheș D. care merge pe lângă poartă. Ultimile 10 minute ale primei reprize, îi găsesc pe oaspeții noștri in cautarea golului 3, dar fără modificări pe tabelă. În primele minute ale reprizei a doua, Grosu S. ratează dublă, șutul sau din centrul careului nu reușește sa-l surprindă pe portarul advers. Cinci minute mai tarziu, un luft la mijlocul terenului, duce la înscrierea celui de-al treilea gol pentru ACS Gauss: rămas singur in banda, mijlocașul dreapta șutează, Istrate respinge, dar din nefericire în picioarele aceluiași jucator care împinge mingea în poartă. În minutul 70, echipa oaspete înscrie si golul 4 după o pasă în fața porții și o finalizare simplă. În minutul 75 norocul este de partea noastră, cand portarul advers respinge nefericit în capul lui Cherecheș D, iar mingea intră în poartă. Un minut mai tarziu avem șansa să ne apropiem pe tabelă, dar lovitura libera a căpitanului Cochior M, trece milimetric pe lângă poarta lui Popa. În minutul 80, riscăm totul pe cartea atacului și ratăm o ocazie uriașă prin Ardei B, care plecat intr-o incursiune, a șutat milimetric pe lângă poarta, dupa un un-doi cu Denis Cherecheș. Finalul partidei este marcat de paradele lui Istrate, care face ca scorul să nu ia proporții.

Experiența jucătorilor adverși si-a spus cuvântul. Îi felicităm pe adversarii noștri și le urăm succes în marea finală împotriva echipe FC Viitorul Onești care s-a impus cu 3-2 împotriva echipei CS Sportul Onești.

Mulțumim suporterilor noștri, care s-au strans într-un număr impresionant și ne-au susținut până în minutul 90.

Este un sezon splendid pentru echipa noastră, cu rezultate mult peste cele preconizate la începutul acestui sezon și sperăm ca marea familie C.S. Faraoani, să aibă cel puțin aceleași rezultate și sezonul următor.

Ultima partidă a acestui sezon, o vom disputa sâmbătă, la Sascut, începând cu ora 18:00, împotriva A.S Flamura Roșie Sascut. Vă așteptăm!

Hai, C.S. Faraoani! 💛🖤

Sursa: CS FARAOANI