❗️La nici două luni de la aprobarea în consiliul local a plății privind amenda dată de Garda de Mediu pentru starea insalubră în care se află comuna Faraoani, iată că nici astăzi primarul PSD Cristina Pal Ciuraru și viceprimarul Benedic Virgil nu s-au învățat minte. S-a făcut sesizare la Garda de Mediu pentru a se deplasa cât mai curând posibil pentru a constata din nou, cum prin aprobarea tacită a primăriței, unii au considerat că groapa de gunoi de altă dată trebuie reactivată, iar deșeurile din construcții, menajere sau deșeuri periculoase să fie depozitate lângă cursurile de apă, lucru grav pentru sănătatea noastră și împotriva mediului!!!

⚠️ Noi, grupul de consilieri PNL am ridicat de nenumărate ori problema curățeniei din comuna noastră, și tot de atâtea ori am fost mințiți că totul e bine și frumos, însă de această dată dovezile sunt mai mult decât concludente: în spatele fostului CAP în Valea Mare pe o distanță de peste 200 de metri se poate vedea cum albia pârâului este formată din deșeuri de tot felul. Pe strada Iasomiei, o alta locație unde se vede clar cum nu este respectată nici o regulă de civilizație. La câțiva pași de locuința viceprimarului, în zona parâului, la o arie destul de mare împădurită, se văd cum multe deșeuri apar la suprafață dar multe sunt și îngropate de natură!

🟥Vinovații trebuie să plătească. În primul rând primarul și viceprimarul, care nu au făcut minimul necesar în domeniul salubrizării comunei. Unde sunt campaniile de informare pentru cetățeni cu privire la depozitarea ilegală sau la colectarea selectivă a deșeurilor? Nu este suficient să informați pur și simplu pe facebook că în ziua X se colectează tomberonul galben sau albastru. Trebuie mai mult!

⚫️BILĂ NEAGRĂ pentru „prim gospodarii” comunei!!!

Comunicat: PNL Faraoani