O lovitura libera executată excelent dintr-un unghi imposibil, decide derby-ul acestei etape. A fost un meci de luptă, cu multe dueluri la limita regulamentului, în care echipa mai experimentată și-a adjudecat cele 3 puncte.

După un început de meci în care echipe s-au tatonat reciproc în încercarea se a găsi breșe în apărarea adversă, oaspeții ratează două ocazii importante, ambele salvate excelent de portarul Macarie, aflat în zi mare. În minutul 30, avem o dublă ocazie, dupa o lovitura liberă, Ardei B. reia spectaculos cu călcâiul, mingea fiind respinsă de portarul advers direct în capul lui Horvat, care reia spre poartă, mingea fiind respinsă de fundașii adverși. În minutul 35, oaspeții deschid scorul dupa o lovitura libera din lateral, la care portarul nostru nu putut interveni. În repriza a doua urcăm liniile în căutarea egalării, dar fara vreo reușită pe tabelă. Oaspeții noștri ratează alte 2-3 ocazii bune, pe contraatac. Ultimele 20 de minute ne gasesc intr-o ofensivă haotică în căutarea egalarii, dar fără direcții clare, baloanele aruncate în careul advers fiind respinse cu siguranță de apărătorii celor de la Săucești.

Finalul de meci ii găsește pe jucătorii celor doua echipe, strangandu-si mâinile și felicitandu-se pentru partidă, chiar dacă pe parcursul celor 90 de minute, au fost mai multe momente tensionate. Felicitări ambelor echipe pentru partida disputată.

Săptămâna viitoare echipa noastră va întâlni duminica, tot acasă echipa din Cleja.

CS Faraoani

Hai, C.S. FARAOANI! 💛🖤