C.S. FARAOANI – A.S. FILIPEȘTI 5-0

A fost o victorie muncită de băieții noștri, care s-au dedicat în totalitate si au muncit exemplar dupa fiecare minge.

În primele 20 de minute, echipele s-au tatonat încercând să găsească breșe in defensiva adversă, dar fără reușite. Deschidem scorul prin Helciug D. care se află la locul potrivit și împinge în plasa mingea respinsa în lateral de portarul advers. În minutul 30, după un corner al adversarilor, recuperăm mingea și frații Cherecheș pleacă intr-un contratac rapid, tipic lor: Denis driblează perfect și îi pasează lui Iosif, iar sărbătoritul zilei înscrie cu un șut nemilos la colțul scurt. În startul reprizei secunde, adversarii noștri urcă liniile, în speranța unui gol, dar Craciun M. este la post de fiecare dată. Minutul 60 aduce înscrierea celui mai frumos gol, Farcaș M. înscrie cu poarta goală, dupa o ,,fază școală” a ofensivei noastre. Cherecheș D, înscrie usor pe lângă portarul advers, dupa o pasa lungă primită din propriul careu de la Cochior M. A.S. Filipești au o buna șansă de a înscrie, dar șutul lui Honea R. de la marginea careului, este respins de Crăciun cu o paradă de zile mari.

Cu 20 de minute înainte de final, Cherecheș D. face dubla, după o pasă superba a fratelui său, care l-a lăsat singur cu portarul advers.

Obținem 3 puncte extrem de importante care ne aduc la egalitate de puncte cu adversarii noștri de astăzi. Mulțumim celor câțiva zeci de suporteri care ne-au încurajat și cărora le dedicăm victoria. De asemenea îi urăm un călduros ,,La mulți ani!”, jucătorului nostru, Cherecheș Iosif, care astăzi a împlinit vârsta de 23 de ani, evoluând excelent și trecându-și numele pe lista marcatorilor.

Etapa viitoare, vom întâlni în deplasare echipa CS Siretul Săucești.

Vă așteptăm în număr cât mai mare să fiți alături de noi, deoarece se anunță o surpriza pentru cei prezenti.😁

HAI C.S. FARAOANI !!! 💛

Sursa : CS FARAOANI