O partidă dificilă împotriva unei echipe cu jucători foarte experimentați, care au ani de fotbal în spate, în ligile superioare.

Meciul începe cu o mare ocazie, ratată de echipa noastra, dupa o fază frumos construită pe partea stângă. Cinci minute mai târziu suntem taxați după o lovitura liberă recentrată în careu. În minutul 25, Frâncu C. îl surprinde pe Popa cu o execuție splendidă din tușă (haterii vor spune ca a vrut să centreze). Ținând cont de talia impresionantă a adversarilor noștri, suntem taxați identic în urma unui corner executat la bara a doua și recentrat în careu, scorul devenind 1-2. Ieșim iar la joc si ratăm o bună șansă prin Cherecheș D. Neșansa ne urmărește din nou în minutul 35, când Frâncu C. șutează năprasnic din 5 metri în transversală, iar 15 secunde mai târziu mingea ajunge în plasa porții noastre, Doboș scăpând pe contraatac și șutând fără milă în plasa laterală.

Fără presiunea scorului suntem nevoiți sa ieșim la joc pentru a încerca să marcăm, iar în startul reprizei secunde ratam 3 ocazii uriașe prin atacanții noștri. Oaspeții reduc viteza jocului, aglomerând centrul terenului pentru a nu ne lăsa spații, încercând câteva contre letale, încheiate cu șuturi spre poarta lui Istrate.

Nu reușim să înscriem nici în finalul partidei prin Cherecheș I, iar meciul se încheie cu scorul înregistrat încă de la pauza.

Un meci foarte bun facut de echipa noastră care, cu puțin noroc, putea obține mai mult astăzi, dar experienta și-a spus cuvântul.

Ii felicităm pe adversarii noștri și le urăm succes in partidele viitoare.

Următoarea partidă pentru echipa noastră, va fi duminica, 30.04.2023, începând cu ora 11:00, la Răcăciuni, împotriva echipei A.S. Rapid Bacău.

Hai, C.S. Faraoani! 💛

Sursa: CS FARAOANI