Sărbătorim “marea sau mica” unire ,atârnăm tricolorul pe diferite imobile ori suntem disperați pentru puțină popularitate să devenim notorii și băgăm gunoiul sub preș. Organizăm diferite evenimente și nu recunoaștem că unele sunt de a dreptul stupide sau pur și simplu să distragem atenția de la esență. Campaniile de informare ori ,conștientizare, nu se fac doar cu proptirea unui afiș pe un par cu ” interzis depozitarea gunoaielor” . Dute din poartă in poartă și spunei să nu mai arunce pe unde apucă deșeurile că te am avertizat să aplici sancțiuni dar ți e frică de “ștampilă”. 

– La.bella vita e la dolce vita. Parcă așa suna sloganul. Vrem o țară ca afară dar primul lucru este să nu lezăm pe nimeni ca nu cumva să se spargă vreun ou. În țările civilizate dacă vecinul te vede că produci o ilegalitate, sună direct la responsabili să ia măsuri ,pe când la noi la câteva ore se aude doar la ” radio sanț” , apoi autoritățile dar nu iau masuri.Trebuie început dintr un “colț ” și să nu mai dăm exemplu Ciugud sau Bihor. Să facem noi “al doilea”Ciugud.

Vom avea o țară ca afară atunci când ne facem treaba cu responsabilitate ,nu doar ne prefacem, că vorba aia. 

-Timpul trece leafa merge, noi ” mucim “cu drag, banii curg în prag. 

Să trăim bine, cu exemplul lui Cuza și să luăm aminte la importanța implicării sale in toate instituțiile importante ale statului unde și a pus amprenta! Implicarea fiecăruia va face diferența neîntârziat, cu riscul de a ne face puțini ” celebrii” DAR pe bună dreptate. 

Parcă dumnezeu nu ne vrea nici proști ,nici parșivi , așa ma învățat ‘ spiritualul” .Cu mâinile impreunate doar pentru imagine ,suntem și mai penibili. 

Pace și bine!

Sursa : FB Administratia Faraoani “sub” lupa